Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto i morse - igår föll snön över henne


Snöbröllop

Brudspirean står

vitklädd med snö i håret

ler mot kung Bore




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-04 08:41



Bookmark and Share


  jörgen g
Bravo!
2011-08-11

  Gunwale VIP
Vinter och vår gifter sig!
2011-05-12

  Bibbi VIP
Så underbart fin haiku
2011-05-06

  ULJO
Ja riktigt aprilväder var det då, men snart kommer värmen åter.
2011-05-05

  anits VIP
En mycket fin haiku
vi får hoppas att våren
kommer tillbaka snart igen
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP