Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU HÄNGER ÖVER EN AVGRUND

vill Du att linan skall hålla och bära

Dig över avgrundsdjupet!


Linan heter JESUS Kristus

och avgrundsdjupet

heter satans

boningar:


och linan håller.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-05-04 10:25



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Jag håller mig till linan, JESUS Kristus, som har besegrat döden och dödsriket: avgrunden. Mvh S-E
2011-05-04

    Sven-Erik Sköld
Man har rätt att hoppa ned i avgrunden också, att bli räddad är frivilligt. Mvh S-E
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld