Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÅRA VAL

Jag går med ett ben

på var sida diket

och jag väntar

att diket ska ta slut

 

Men så långt som jag ser

finns diket kvar

och jag kan inte välja

vilken sida som jag tar

 

Den ena syns för stark

och den andra är för svag

Så bredbent genom livet

får jag gå

De tror jag

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 1100 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-04 14:34



Bookmark and Share


  Densen VIP
Har nog själv nått ca halva diket...det är jobbigt att gå bredbent;)
2013-04-01

  M M Mannheim VIP
Att bredbent gå är inte lätt, men till slut når man sitt mål
2012-08-23

    ej medlem längre
En fin beskrivning på hur svårt det kan vara att bara finnas till som människa.
2012-03-24

  Quasimodo
Kämpigt det där med vägval och beslut, jag rekommenderar ett jättskutt till en sida!!
2011-08-19

  Stjärnregn
Blir det inte jobbigt på sikt då? Bra beskrivet...
2011-05-05

    ej medlem längre
Du har sett diket och reflekterar över det ... en mycket god början till nya insikter
2011-05-04

  Herr Funderare
Hade varit intressant och inte minst underhållande att se dig gå där....*skrattar*
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP