Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slår en gång, slår två gånger?

Jag vill att du slutar,
säger flickan som blir slagen.

Men jag fortsätter,
säger mannen som slår.

Varför?

Därför att ingen stoppar mig!




Fri vers (Fri form) av Poetpatrask
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-04 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask