Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen här, ett rus och död

Det är tvåsidigt hur du tänker jag är

men jag måste förklara

att jag inte är här
inte här



Blyerts är grått och himmelen är grå

men det finns också annat

att koncentrera sig på
sig på



Hur vi känner är bara ett ljus

det bländar oss plötsligt

det blir som ett rus
ett rus



Jag reflekterar över allt från gult till rött

sinnena grönskar

men snart är det dött
det dött



Ditt liv spelar roll för livet just nu

du skymtar en framtid

om jag är du
är du




Fri vers av xtc
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtc
xtc