Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag väljer att berätta den korta versionen här, den långa är på reparation.


En otypisk arbetarhistoria






Vad använder en indisk fartygsvrakarbetare för att tända sin cigarett?

Lågan på sin svets.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 464 gånger
Publicerad 2011-05-04 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP