Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs på väg till usa...


Love Is In The Air

Två tårar bor ensama på min kind,


utsatta för kärlekens väder och vind,


jag längtar dit mitt hjärta hör,


det är något jag inte rår för,


högt här uppe i luftens turbolens,


vid himlens osynliga Amerika-gräns,


finns mitt hjärta än kvar kvar hos dig,


för ingen väljer den man älskar...




Fri vers av alis::volat::propriis
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alis::volat::propriis
alis::volat::propriis