Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vill inte att du ska känna dig älskad.

Ett litet ansikte
som är vått

av spott.


Själlösa skratt
som ekar

torrt.


Vassa naglar
på en naken

kropp.


En ström av onda ord
som aldrig tar

stopp.




Bunden vers (Rim) av Poetpatrask
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-05 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask