Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna längtans timme

längtans timme är snart förbi
timmar som innan denna är präglade av längtan
den blåa blomman hos längtan vissnar aldrig, intet
timmarnas åtkomst verkar i det tysta
möjligen är det bäst just så
för alla inblandade
i längtan rinner timmarna i sus och dus
nu, endast en pryglad timme kvar
jag har genomlevt längtans samtliga prövningar
suckarnas kval var värst
längtan är min betrodda allierade
även om jag inte kan stoltsera
med att vara sofistiskerat bevandrad med Suckarnas bro
i Venedig

© jonasnohrstedt 6/5 2011




Fri vers (Prosapoesi) av jonas nohrstedt
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-06 08:52



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Mycket fin! Gillar språket!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

jonas nohrstedt
jonas nohrstedt