Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORSFÄSTA AMBITIONER

korsfästa ambitioner

sitter med sjutumsspik

ingen har nåt att hämta

hos den som ligger lik

det är så skönt att slippa

slåss för fåfänglighet

urtidens fasta klippa

håller i evighet

isak på berget moria

med gamle abraam

mer än en stark historia

golgata träder fram

korsfästa pretentioner

kampen vid jabboks vad

jag sjunger sions toner

haltar mot sions stad

låt allting flyga, fara

allt det där som bedrog

ge mig Guds vilja bara

sedan så har jag nog

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-06 21:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
låt allting flyga, fara

allt det där som bedrog

ge mig Guds vilja bara

sedan så har jag nog





Exakt! Guds vilja bara. Mitt enda mål.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP