Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Genom hans (Jesu) sår är vi helade"


VÅRA SJUKDOMAR

BAR HAN

VÅRA SMÄRTOR

DEM LADE HAN PÅ SIG


FÖR ATT VI SKULLE BLI HELADE.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-06 21:24



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Hela världen brottas med Ormen/Satan, men JESUS övervann honom när Han dog på korset, och krossade Ormens huvud: d.v.s. makt och inflytande. "Lammet" som offrade sig - JESUS - övervann med Sitt blod Satans hela härsmakt, enligt Guds Ord. Tro det, och Du blir frälst: för tiden och för evigheten!

JESUS visade Sina "muskler" när Han på korset dog för Din och min och hela världens frälsning -och läkedom. Tack för Din kommentar, Din inventering -och värdebestämning av mina produkter. Mvh S-E
2011-05-07

    papillon
Käre vän, det verkar inte som om din Jesus har kläm på alla våra sjukdommar - du har under ett par år överöst sajten med små infantila jesusbudskap som du ser som din livsuppgift att spridda. Jag gjorde mig omaket att räkna över från juni förra året - det blev 682 små fromma eruptioner, präglade av all den banalitet som är bokstavstroendets särskilda kännetecken. Inom psykiatrin brukar man tala om "övervärda ideer" när man hänger sig åt aktiviteter med en intensitet som förefaller omvärlden uppenbart överdriven. Denna din sjuka tycker jag att du demonstrerat så tydligt och under så lång tid att jag (och antagligen många med mig) med spänning inväntar ett gudomligt ingripande. Det är dags för din Jesus att visa musklerna!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld