Bruce Springsteen & The E Street Band – All I'm Thinkin' About

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruce Springsteen & The E Street Band – All I'm Thinkin' About




Hjärtans förtroligheter

Jag längtar hjärtans förtroligheter
själsvänners gemensamma andetag
att känna livet leva
genom det självklara

jag längtar små ord av kärlek
när två kroppar blir en
i hudens absoluta närhet

jag längtar samband
att gå i samma fotspår
och känna marken
under gemensamma fötter

jag längtar det osäkra och självklara
att vara motsats och paritet
och hitta en egen väg
att gå vilse på tillsammans

 

jag längtar mig
jag längtar oss.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-05-07 18:01



Bookmark and Share


  Lindström hette jag
fint om längtan
2011-05-31

  Linda CH VIP
Mycket fin om längtan efter kärlek och tvåsamhet. Ömsint!
2011-05-23

  lisa"puzzle"svensson
Den här tycker jag om! Sårbarhet och värme i utryck
2011-05-08

  M_Franke
Underbar text, vacker och gripande, varje text du skriver förmedlar en känsla jag verkligen kan ta till mig
2011-05-07

  Maiah VIP
verkligen vackert diktat....
2011-05-07

    ej medlem längre
Så stark och bra,orden perfekt passande i en dikt om den oslagbara
kärleken.
2011-05-07

  Teresia Ridell
Gå vilse tillsammans.. klart bättre än att gå vilse ensam.. Längtans ord.. fint !
2011-05-07

  ia VIP
den inre
innerliga längtan
att verkligen få känna

så himla bra!!!
2011-05-07

  Ninananonia VIP
Din längtan känns!
Gillar!
2011-05-07

  Aisha VIP
vackert

och så självklar i sin enkelhet
2011-05-07

  Christine Sabel
vackert längtande, den som söker finner.....
2011-05-07

  Julio VIP
grymt fint..sånt här tilltalar mig.
gillar.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP