Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD HAR STÄMT MÖTE

Gud har stämt möte

med mig i stillheten

orkar jag varva ned

tills jag finner den?

jag är ju van att rusa

från punkt till punkt

hur ska det nånsin kunna

bli riktigt lugnt?

 

Gud har stämt möte med mig

för att Han vill

umgås med alla dem som

hör Honom till

Gud är en glad Gud och Han

är social

Jesus är Den som gav mig

mitt fria val

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2011-05-07 16:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, Gud ger frid
2011-05-08

    ej medlem längre
Ja, Gud är en god Gud och han ser din önskan att möta honom i stillheten, och han gläds över det önskemålet.
2011-05-07

    maija tuori
Bra ! skrivet ,Han ger oss friden...Han är kärlek...
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP