Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INPÅ OSS

man har sett en säl i gavleån

nu kan den ha simmat härifrån

tärnorna har kommit ända hit

fordom var ju havet dess gebiet

en urbaniseringsvåg för djur

när ska det bli havsörnarnas tur?

bottenhavet kommer in till stan

än så länge ser jag ingen svan...

 

LARZ GUSTAFSSON   7/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-07 17:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra, gillas
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP