Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNA FULLT UT

du är kvinna fullt ut

och du är det så intensivt

att jag inte står ut

med allt hett och attraktivt

du bär blommor och frukt

du bär sötsaker i din korg

all förmaning och tukt

måste tygla min gamla sorg

 

du är kvinna fullt ut

du är skapad att vara sån

utan dig är jag glad

utan dig är jag ändå nån

men du sträcker dig ner

till botten och rör upp slam

i den svarta lagunen

kommer ett monster fram

 

 

hela rörelsemönstret

är så behagfullt mjukt

ser på dig genom fönstret

trånar så kärlekssjukt

ingen tid att gå vilse

livet är alltför kort

kommer kors kommer stiltje

sen bleknar bilden bort

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/5 2011

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-07 17:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Varckra berörande och
tänkvärda rader
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP