Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han sänder sitt ord och botar den sjuke, han sänder sin vind (sin Ande) då smälter det frusna".


Den som föraktar Guds Ord

faller under dess

dom och den

som aktar

på dem


får dess välsignelser!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-05-07 22:32



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
SC, ang Guds eviga boning, kallad himlen i Bibeln: "Saliga är de som renar sina kläder (rättfärdighetens klädnad genom Jesu blod) för att få rätt att äta av livets träd och gå in i staden genom dess portar.

Men de som är hundar och trollkarlar och otuktiga och dråpare och avgudadyrkare och alla som älskar att göra LÖGN, de måste stanna utanför.."
2011-05-08

    Sven-Erik Sköld
papillon, det står så i Guds Ord. Mvh S-E
2011-05-08

    papillon
Författaren verkar lite sur för att någon haft fräckheten att ifrågasätta hans jesusjoller och då hotar han genast med guds straffdom - tydligen är det så att han i profetisk hybris uppfattar sina egna ord som gudomliga och därmed okränkbara.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld