Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är den gode herden, som ger mitt liv för fåren".


GUD HAR UPPFYLLT JORDEN SOM HAN SKAPAT

MED SIN GODHET OCH NÅD OCH

BARMHÄRTIGHET:


MEN MÄNNISKORNA VÄLJER

INTE ALLTID "DEN GODE

HERDEN" SOM HERRE

OCH HERDE FÖR

SITT LIV.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-05-08 15:23



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, sant! Tack för kommentaren! S-E
2011-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Att inte välja Jesus är att välja Satan.
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld