Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så trött

Jag är så trött
på att slåss nu

mot skivor på repeat,
alla mina
tomma rum,
solkiga fönster
mot världen
och för stora
väderkvarnar
där utanför

jag är så trött
på ljudet
av mina
egna tomma fotsteg
men jag vågar inte stå still
för jag är så rädd
för den stora tystnaden

jag vill sluta 
jaga alla svaren
på de där frågorna
som inte har några svar
men fortsätter att hålla
speglar framför andra
så jag själv slipper
möta min spegelbild

 

jag är så trött
på att slåss nu.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2011-05-09 20:06



Bookmark and Share


  Aisha VIP
vardagspoesi
med ord från verkligheten

tycker om!
2011-10-12

  Linda CH VIP
Starkt välskrivet och tungt om en livskris/utmattning. Din text förmedlar känslor som är svåra att värja sig mot.
2011-05-23

    Max Poisé
Apatin lyser igenom starkt och tröttheten som lurara och fångar ens energi riktigt mosar sönder allt jävla motstånd!..Riktigt bra här Niclas!
2011-05-12

  En strimma av guld
Väcker mycket, starka ord.

"jag vill sluta
jaga alla svaren
på de där frågorna
som inte har några svar
men fortsätter att hålla
speglar framför andra
så jag själv slipper
möta min spegelbild"
2011-05-10

  scandal
svinsnyggt!
2011-05-10

    ej medlem längre
Aj va bra du fångar känslor o strör
dom till mening o starkt innehåll.
2011-05-10

  Teresia Ridell
Känner igen mig i känslan av att vara vilse..o så gärna vilja..men ändå orkar..våga ?
Väl skrivit !
2011-05-10

  Ninananonia VIP
:I Väldigt bra beskrivet!
Gillar!
2011-05-09

  Maiah VIP
mycket stark text... känner tröttheten lamslå
2011-05-09

    efterregnetkommersolen
berörande text!
2011-05-09

  Aisha VIP
jag berörs

avskalat och rakt

hög igenkänningsfaktor
2011-05-09

  Anna*
Mycket insiktsfull och stark text som berör! Applåderar
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP