Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanträdesprotokollet.

Sammanträdesprotokollet blev en pappersdrake
flög över bostadskaserner.

Förvaltaren försökte hålla fast linan
beslut är för tunga att flyga.

Draken flög långt på suckar av lättnad
landade hos skrattmusketörerna.




Fri vers av Mats Almqvist
Läst 651 gånger
Publicerad 2004-07-18 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Almqvist