Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

testbild

testbild i tanken
har sett det här programmet förut
en dålig repris
ingen skrattar

vi vet redan vem mördaren är
samma dörrar slås om igen
en dum fars

jag är en biroll i mitt eget liv
en lågbudget b film
en svensk komedi
i nutley regi

har somnat
inte värt att se hur filmen slutar




Fri vers av hilen
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-08 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilen
hilen