Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur lyckliga kan vi två bli

Hur lyckliga kan vi bli älskling?
vi som sett mer stjärnfall mer än vi hunnit önska.




Fri vers av M.B
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-08 20:11



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Otroligt.
Två rader, men åh.. så genialiskt.
2011-07-31

  Yrre VIP
Mycket fint!
2011-05-09

  Lena Själsöga Keijser


är ni
stjärnfallen

och vet du

de blommar
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B