Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig igen

Rör mig igen är du snäll
så där som bara du kan göra

med lätta kyssar mot mitt hjärta
och mjuka fingertoppar som
ritar kärlek mot min nakna hud

rör mig igen är du snäll
och viska sagor i mitt öra

stanna tiden en stund
och låt oss låtsas
att morgonen aldrig kommer

rör mig igen är du snäll
låt ögon varma förföra 

kryp så nära intill du kan
vila din blick i min
och spegla själ mot själ

rör mig igen är du snäll
så där som bara du kan göra.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-05-08 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ömt och vacker... mjukt smekande ord. Älskar raderna: "med lätta kyssar mot mitt hjärta /och mjuka fingertoppar som /ritar kärlek mot min nakna hud". Så oerhört fint beskrivet.
2011-05-16

  En strimma av guld
"rör mig igen är du snäll
så där som bara du kan göra."

Dessa ord säger så mycket. Känna beröring, känna kärlek och älska vad mer kan vara bättre i livet?

Väcker många tankar och känslor.
2011-05-10

  Göran Gustafsson VIP
"Rör mig igen är du snäll", skapar en "hook" som håller ihop dikten på ett spännande sätt.
2011-05-09

  Mow Dean VIP
fin rytm - fina rader.
2011-05-09

  Maj-Lis VIP
Ja så vill man bli berörd
Fin...tack
2011-05-09

  Linda CH VIP
Varm, öm och innerlig kärlekslängtan. Du skriver med en lätthet som av dun och en skörhet som väcker bitterljuva känslor i mitt sinne.
2011-05-09

  TT
...en text med en innerlig intensitet...känns varm och äkta...växer när man läser den igen...mycket bra dikt!!!
2011-05-09

    ej medlem längre
Du är en mästare på längtan så djup.
2011-05-09

  lisa"puzzle"svensson
Så innerlig och vacker!
2011-05-08

    ej medlem längre
Vackert så vackert.
Tack.
2011-05-08

  Ninananonia VIP
Så vackert du berör med din dikt! :)
Gillar!
2011-05-08

  Nina Nightwish
Vackra, levande ord som berör vid hjärtan..Ger en längtan, att bara få vara så där nära, nära. Det är så mysigt
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP