Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Är du brandman? -Ja, hur så? -Då kanske du har slä(c)kt i Södertälje?


En gåta - relativt (nu med svaret)



Ledtråd och fråga

Min mamma har två söner.
Själv har jag två bröder.
Vem är jag?

Svar
(personen som efterfrågas är dottern, systern)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 10:02



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Du är en av de två sönerna...
sen, kanske det blev omgifte
och du fick en bror till på din fars sida??

eller så är det så enkelt som de föregående
sagt... *ler*

applåder

kb
2011-05-09

  ULJO
Det svar som kommer senare borde bekräfta att du är dina bröders syster.
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP