Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAPPINESS

hon heter happiness

ett stycke verklighet

hon pryder din och min

och allas vår planet

hon har ett hjärta

tatuerat på sin hals

hon heter happiness

men hon ler inte alls

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 19:03



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En fin ironi!
2011-05-10

  mare VIP
Många människor äger inte lycka, "bara hos Gud har min själ ro och sann lycka"
2011-05-10

  anits VIP
Tänkvärt
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP