Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonstans vet jag att den finns


Kallkällan

Stig i skog

mot hemlighet, älvhår

i månskensglitter

110509




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-09 20:27



Bookmark and Share


  ULJO
Den platsen låter underbar, dit vill jag
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo