Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas jag får träffa dig snart...~


Överväldigande känsla av dig

Jag minns inte vad du sa. Jag minns inte vad jag svara.
Jag minns inte vart vi va. Jag minns inte vad jag skulle göra.
Men jag minns att du var där. Jag minns att du skratta.
Jag träffade dig i en dröm. Det var så allting börja.
Jag har aldrig känt såhär för varken en människa förr.
Jag vet inte varför jag älskar dig så himla mycket, men det känns som om jag dör.
Lycklig.
Det är vad jag är.
Snälla, fortsätt le,
Få mig att känna såhär.




Fri vers av Sorano c:
Läst 327 gånger
Publicerad 2011-05-10 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: