Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sant. Så sant.


Mitt ljus

När jag ser upp emot himlen, ser jag stjärnorna lysa inatt igen
Varenda stjärna har sitt egna ljus, som människorna som vandrar här på jorden
Jag med?
Jag vill lysa extra starkt
Denna önskan sänder jag ut till en fallande stjärna




Fri vers av Sorano c:
Läst 281 gånger
Publicerad 2011-05-10 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: