Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva i nu:et.


Godtrogna förhoppningar försvinner in i dimman!

Du måste förstå att den himmel som vakar över dig,

kanske någon gång kommer att sippra iväg som en flod av mörker.

Förhoppningar om lyckans röda skugga, kommer inom en tid att försvinna.

Ingenting varar för evigt, tänk på det min vän.

Ta vara på det som bjuds, för man vet aldrig när det tar slut.




Fri vers av poetpojken
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-12-26 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetpojken