Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Hopp har vingar

Jag har ett nytt hopp som bor i mig
Vart jag än vill gå så sätter den mig fri
Från norr till söder, dit tar den mig

För hopp har vingar att ta allt
Vad som verkar omöjligt kan
vara ett mirakel
i väntan på att slå in

Så jag lyften min blick
Och känner himlen fylla mitt hjärta
medan jag blir lyft på
hoppets vingar




Fri vers av Sorano c:
Läst 315 gånger
Publicerad 2011-05-11 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: