Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många vänder ändan mot Gud

och ansiktet mot

jorden, men

många blir

också


rättvända i graven:

med ansiktet mot

Gud och ändan

mot jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-12 05:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I Bibeln heter det om vissa att de ska få en ÄNDE som motsvarar deras gärningar.
Dårarna säger i sina hjärtan att Gud inte finns och är så dumma att de går på sådant snack som att vi skulle härstamma från aporna.
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld