Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORGSNA BRUNA

 

sorgsna bruna

mycket vackra

glänser i det

vardagsgrå

vem har gjort dig

illa, lilla?

finns det nån som

kan förstå?

känslig emo

ganska spenslig

bambi stapplar

på hal is

sorgsna bruna

ser på världen

långtifrån ett

paradis

 

LARZ GUSTAFSSON 12/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2011-05-12 18:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2011-05-14

  mare VIP
Så sant det du skriver
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP