Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människorna

människorna ser mig inte
jag kan gå som jag vill

människorna är blinda
jag gör grimaser när jag passerar

människorna tänker inte
jag vet när jag ska stanna

människorna tror för mycket
jag går vid grönt

människorna är jävla idioter
jag bryr mig faktiskt inte





Fri vers av yotl
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-13 00:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här glor man för mycket på mig och lägger sig i.
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

yotl