Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Torksäsongen kan vara lång eller kort, sången likaså, sluta därför inte sjunga, leva


Tänk på det





Om du ändå
skall måla in dig
i ett som hörn

se till du inte
har olja på penseln
i burken




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-13 11:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Bra ordat tack för målinriktat måltips så inte man faller på målsnöret så här till målsagandes!!☼
2011-05-13

  Furie
Fin och genomtänkt
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP