Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland händer det jag kunde säga det som Mozart, men någon kompositör är jag ju dessvärre inte. Vad han skall ha sagt? 'Jag är den bästa man kan få ta del av.' Men jag vill gärna tro det är min blygsamhet som förbjuder mig...


Det är inte världen som är galen, det är människorna





Jag förstår människornas behov av en gud
särskilt en mild och förlåtande gud

ehuru* vi människor
inte klarar av att hantera
den rollen då vi beträder scenen.




*ehuru betyder 'eftersom'




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-13 12:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Superbt ordat!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP