Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Du var hela mitt liv
jag vågade släppa in dig
på ett sätt jag aldrig förut gjort
någonting jag aldrig mer kommer att göra
för när du försvann
försvann också hela mitt liv.




Fri vers av JoSophIe
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 22:51



Bookmark and Share


  Zelogath
Det är precis så jag känner just nu... vet inte var jag ska ta vägen
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

JoSophIe
JoSophIe