Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRASFABRIKEN

här har någon något

han vill klaga på

sopa under mattan

det blir enklast så

vi vill ha problemfritt

här i vår oas

inget krackelerar

inget går i kras

allt är frid & fröjd och

alla mår så bra

så ska det ju vara

här i shangri la

är du svarta fåret

målar vi dig vit

plåsterlapp på såret

när du trillat dit

allting går friktionsfritt

smila stomatol

visa att du är en

riktig man av stål

standardformulering

bandspelaren på

rappa papegojor

välsmorda som få

man expedierar

per automatik

allt standardiseras

i vår frasfabrik

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-14 07:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket, mycket bra skrivet
2011-05-14

  Måna N. Berger
Fast food. För själen. Undernäring.
2011-05-14

  Peter Olausson VIP
väl formulerat!
2011-05-14

    Sven-Erik Sköld
Bra! helt enkelt. Ferlin: "Vi hänger våra skyltar var dag på vår grind, och talar om väder och vind.." S-E
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP