Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång vi försöker besegra vårt kött

med vår egen kraft

och förmåga

förlorar

vi

och blir besvikna..


Men när vi släpat kötthelvetet

till Jesu kors; där det

rätterligen hör

hemma


segrar vi: och stöter i jubelbasun!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-05-14 08:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rom 8:7
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld