Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SATAN LÄMNAR INTE EN ENDA MÄNNISKA

FÖR ATT HAN VILL;

MEN OM HAN

MÅSTE:


OCH "MÅSTET" HETER

JESUS KRISTUS

OCH HANS

KORS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-05-14 10:21



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Tack Larz, för Din sammanfattning och Din slutsats: Din konsekventbeskrivning! S-E
2011-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Rätt & riktigt, Sven-Erik.
Den som går oförsonad in i evigheten går evigt förlorad.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld