Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtravande text



Staplar orden på
varandra i avsikt att
nå himlens ängder




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 943 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-14 17:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, man får vara tacksam för att det finns lågtravande, galopperande och även andra stilar och sorter som inte påminner för mye om sporter
2011-05-14

    Yarissa
ser det framför mig!
2011-05-14

  Sturesdotter
Helt magisk bild det här framkallar

(det är ju mitt mål också...att nå dit, trots min ateism)
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP