Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "JAG ÄR VÄGEN, SANNINGEN OCH LIVET. DEN SOM FÖLJER MIG SKALL INTE GÅ FÖRLORAD, UTAN HA EVIGT LIV". GUSD ORD: "GUD HAR GETT OSS EVIGT LIV OCH DET LIVET ÄR I HANS SON".


DEN GODA VÄGEN

JESUS KRISTUS


MEN HAN TVINGAR

INGEN, ATT FÖLJA SIG.


DET FINNS JU OCKSÅ ANDRA VÄGAR

FÖR DEM SOM VÄLJER ATT GÅ FÖRLORAD.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 204 gånger
Publicerad 2011-05-15 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld