Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUIN

 

låter axlarna sjunka

till sin rätta nivå

det finns ingenting här att

vara rädd för ändå

ingen hånar och flabbar

ingen hotar med spö

låter axlarna sjunka

låter spökena dö

 

det är mulet och kyligt

och det regnar ibland

jag hör vägguren ticka

ticka timglasets sand

allt går sönder inom mig

är utom mig igen

undrar du hur det kom sig

får du undra, min vän

 

 

låter axlarna sjunka

för att gjort är ju gjort

hjärtat fortsätter dunka

kanske lite för fort

det var detta jag ville

men jag ångrar mig nu

och hur detta ska sluta

ja, det vet bara Du

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-15 15:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Känner stor frustration i dina rader
2011-05-16

  Mats Henricson
Kraftfull frustration forceras fram av dig i denna suveräna dikt ! Tack vare din eleganta verbalitet blir totalintrycket ändå positivt !
2011-05-16

  Niclastänkaren
riktigt riktigt bra :D
2011-05-15

  Måna N. Berger
Mycket suggestiv stämning i detta. Väcker bilder, tankar, funderingar. Ett lugn, efter stormen, eller kanske lugnet i orkanens öga.
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP