Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtumlad och sömnlös, full av känslor. Vill ställa mig på en bergstop och skrika rakt ut men skriver här på Poeter istället! =)


Här är här där man är.

Känner din andedräkt mot min hals
Känner dina varma läppar snuddar vid min nacke
Kittlar

Känner dem smeker ned längs axeln
Du avslutar med en het kyss på min bara hud
Hunger

Dina kraftfulla händer greppar mina axlar
De håller mig hårt, tätt, tätt intill dig
Närhet

Du smeker inte, du äger
Du förgör inte, du förlöser
Vi

Njutning utan ord
Så full av ord att den buktar
Här

Motsatser, likheter som förenar
Unikum men ändå så lika
Oss

Tankar som virvlar som ett moln av fjärilar
Dina starka händer som släppt dem fri

som släppt mig fri...




Fri vers (Fri form) av Suzanni
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzanni
Suzanni