Till Johannes.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Johannes.




JOHNNY SOLSKENSHJÄRTA

lille johnny solskenshjärta

går vid min sida

han är en välsignad pojke

med solsken att sprida

morfar är väl trött men

vill ändå göra sitt bästa

för att skapa fina minnen åt

sin lille nästa

 

 

ett begåvat, vaket barn med

aptit på livet

läser obehindrat allt det

där som står skrivet

fyller sju i juni

junibarn är vi båda

du ska bli en gudsman, johnny

om Gud får råda

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 08:02



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker kärleksdikt till ditt barnbarn
2011-05-16

  Mats Henricson
Härlig dikt till ditt barnbarn !
2011-05-16

  Måna N. Berger
Kärlek!
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP