Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man för söka sig förstå sig på devisen 'Den amerikanska livstilen' som alla ända uppifrån presidenten och ner till gatsoparen eller en möjligt arbetslös grovarbetare håller som kär och trumpetar ut så fort matintaget öppnas mellan måltiderna.


Varje gång jag är inne på poeter.se...






...uppkommer då en rad längst ned på rutan som innehåller 'internet' då jag orienterar mig här inne bland poeter och egna sidan.

Texten lyder 'färdig, men sidan innehåller fel'.

Det är dock en befriande känsla att inte vare sig kunna eller behöva förstå sig på allt.

Även en människa skulle kunna ha denna text stämplad eller tatuerad i ändalykten och ändå ses som godkänd av en möjligt förstående omvärld.

Åtminstone ända fram till den tidpunkt då man, så amerikanskt, vänder sig om från publiken, drar ner trosorna och uppvisar texten.

Syns bra i kikare om tuben blott är stämplad med 8x16 någonstans på en väl undanskymd plats på utanmätet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 729 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP