Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bindande

Ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju

Veckorna går och tiden stannar inte

Ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta


Jag är ung och jag blir äldre när jag väntar

Vad händer nu? För jag vet inte

Mitt begär försvinner inte

Vad är det med mig?

Alla vet att det som ska ske

Speciellt jag..

Ingen kommer undan det

Jag har ett besked som är bindande

Jag har beskedet

Jag blir äldre




Fri vers (Modernistisk dikt) av Baby_e
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baby_e