Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hollywoodkändisars fans avgudar de på riktigt. Men hade man tagigt dit fler andra artister, så hade det ändrats


Stjärnan i Hollywood

Stjärnan går och vickar höften samtidigt
Stjärnan får göra precis det hon vill
Stjärnan slipper fängelse
Stjärnan kan köpa sig fri fån sina hyss
Trampa på de fattiga, bara för att bli älskad
De pengarna som de kunde få, gick till ännu mer lyx

Musiken som görs ska fängsla människors hjärta
Behöver inte vara bra, men det kommer spelas i TV
Stjärnan får tusen priser
De är bäst i världen för de har pengarna

Kärlek, sex och droger
Föräldrar klagar på deras beteende
Men de hänvisar dem till att vara "de korkade"

Fansen älskar stjärnorna vad de än gör
Älskar de mer än sig själva
Mer än sina föräldrar
Precis som gudar




Fri vers av Baby_e
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baby_e