Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städinspektionen


städinspektionen;

vårsolen synar både

fönster och matta




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-16 22:58



Bookmark and Share


  tom boreland
och inspektionen synas
av tornado
2011-05-17

  lodjuret/seglare VIP
Ja, så länge man slipper ha inspektorn på besök så... det räcker ju så gott med ordpolisen här på sidan...
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP