Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKLIG

högst upp bor

längst ned på skalan

men med Den Högste

som för hans talan

högst upp i

fridshyddans boning

ett liv som grundar

sig på försoning

all insyn är inte insikt

det här är min dikt

och inte din dikt

vi glimmar till här

som dagg på ängen

innan vi sjunger

sista refrängen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-17 17:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skrivet....
2011-05-17

  mare VIP
Sant, så sant..
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP