Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eko


Jag lever med ekot efter dig. Du som vänt mig ryggen. Det brutna löftet spelas upp likt, ett reklam inslag framför min näthinna. Du var girig och jag var givmild. Jag gav dig allt och nu har jag inget kvar att ge. Du var min älskade. Som ringen, stals du ifrån mig. Jag är så mycket fattigare på kärlek utan dig. Likt en tiggare går jag runt i baren. Några av mina misstag står och iakttar mig - hoppas på något. För mig spelar det ingen roll, vart jag vilar huvudet i natt. Så jag ler matt tillbaka.
Ikväll kommer jag fylla magen och späda ut saknaden. Jag fyller tomheten med tomhet. Min bröstkorg likar bubbel vatten. En påminnelse om dig skakar om min tillvaro och känslorna bubblar upp. För jag lever med ekot efter dig. Du som vänt mig ryggen.




Fri vers av HellJa
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-05-18 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HellJa
HellJa