Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HYSTERIKAN

hysterikan skriker i högan sky:

"han trampade på mina tår!

det lidande som jag nu genomgår

finns ingen på jord som förstår!"

hon mobiliserar en opinion

av kuvade hundar som slåss

om hederplatserna vid hennes tron

och köttet de får från sin boss

hysterikan fräser som isebel

som är feministernas mor

publikfriar hårt med en ny appell

och gör sig så manhaftigt stor

det är ömsom hot, ömsom självömkan

och vild krokodiltårsextas

här duger det inte med någon man

här vill häxan själv vara bas

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-18 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP